چرا هر چقدر بیشتر به ارزوها فکر می کنیم، کمتر به آنها می رسیم؟

چرا هر چقدر بیشتر به ارزوها فکر می کنیم، کمتر به آنها می رسیم؟

همه ما آرزوهایی داریم، چیزهایی که می خواهیم به آنها دست پیدا کنیم. اما گاهی اوقات، هر چقدر بیشتر به آنها فکر می کنیم، کمتر به آنها می رسیم. این می تواند گیج کننده و ناامید کننده باشد. اما جای نگرانی نیست! در این مقاله، به بررسی دلایل این پدیده و راه حل هایی برای غلبه بر آن می پردازیم.

یکی از دلایل اصلی این موضوع، وابستگی به نتیجه است. زمانی که به شدت به چیزی وابسته هستیم، ناخودآگاه تنش و اضطراب زیادی را در خودمان ایجاد می کنیم. این تنش و اضطراب، فرکانس ارتعاشی ما را پایین می آورد و مانع از جذب خواسته هایمان می شود.

قانون جذب بر اساس ارتعاش کار می کند. به این معنی که هر چیزی که در فرکانس ارتعاشی ما باشد، به سمت ما جذب می شود. زمانی که به شدت به چیزی وابسته هستیم، فرکانس ارتعاشی ما به جای تمرکز بر روی داشتن، بر روی نداشتن قرار می گیرد.

رها کردن به معنای بی خیال شدن از خواسته هایمان نیست. بلکه به معنای اعتماد کردن به فرآیند و رها کردن نتیجه است. زمانی که چیزی را رها می کنیم، تنش و اضطراب را از بین می بریم و فرکانس ارتعاشی خود را بالا می بریم. این امر باعث می شود تا به خواسته هایمان نزدیک تر شویم.

مثالی از رها کردن:

فرض کنید که به دنبال شغل جدیدی هستید. اگر مدام به این موضوع فکر کنید که شغل مورد نظرتان را پیدا نمی کنید، این افکار منفی فرکانس ارتعاشی شما را پایین می آورند و مانع از جذب فرصت های شغلی می شوند. اما اگر بتوانید این موضوع را رها کنید و به جای آن بر روی مهارت ها و توانایی های خود تمرکز کنید، فرکانس ارتعاشی شما بالا می رود و شانس بیشتری برای پیدا کردن شغل مورد نظرتان خواهید داشت.

راهکارهایی برای رها کردن:

  • بر روی حال تمرکز کنید: به جای اینکه مدام به گذشته یا آینده فکر کنید، بر روی لحظه حال تمرکز کنید.
  • به احساسات خود توجه کنید: به احساسات خود توجه کنید و ببینید که چه احساسی در مورد خواسته هایتان دارید.
  • سپاسگزار باشید: به خاطر چیزهایی که در حال حاضر دارید سپاسگزار باشید.
  • ایمان داشته باشید: ایمان داشته باشید که به خواسته هایتان خواهید رسید.
  • رها کنید و به کائنات اعتماد کنید: رها کردن به معنای بی خیال شدن از خواسته هایتان نیست، بلکه به معنای اعتماد کردن به کائنات و فرآیند جذب است.

به اشتراک گذاری این مقاله با دوستان


Join the Conversation